Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®5

Gran Turismo®5: Academy Edition nu verkrijgbaar

Speciale editie van GT5™ met GT Academy-thema bevat een exclusieve wedstrijd in de game, waarmee je een dag als coureur op Silverstone en een vip-trip naar de 24 uur van Le Mans kunt winnen

GT5™: Academy Edition - de nieuwe, speciale editie van Gran Turismo®5 - is nu verkrijgbaar in de winkel. Ter ere van het succes van de Nissan PlayStation GT Academy-competitie is GT5™: Academy Edition volledig geremasterd en bevat het alle updates en nieuwe content die sinds de introductie van GT5 zijn verschenen. Ook krijg je de kans om mee te doen met een exclusieve wedstrijd(1): de GT Academy Challenge.

Voor de prijs van € 29,99/£19.99 krijg je meer dan dertig extra voertuigen en drie nieuwe circuits, plus lakwerkpacks en uitrusting. De content heeft een gezamenlijke waarde van € 25,96 en bestaat uit het Totaalpack (Autopack, Circuitpack, Lakwerkpak en Uitrustingspack), Autopack 2, Autopack 3 en het Snelheidstestpack. De nieuwe editie van de game bevat ook de speciale Nissan GT-R die onlangs tijdens de 24-uursrace op de Nürburgring werd bestuurd door Gran Turismo-bedenker Kazunori Yamauchi en ploeggenoot Lucas Ordoñez, de eerste winnaar van de GT Academy.

Met de exclusieve GT Academy Challenge krijgen zeven gamers de kans om in de voetsporen te treden van de GT Academy-winnaars. Ze krijgen een hele dag training op het wereldberoemde Silverstone-circuit, de thuishaven van het GT Academy Race Camp. De beste coureur van de dag wordt gekozen door de topinstructeurs van Silverstone en wordt uitgenodigd voor een vip-trip voor twee personen naar de beroemde 24 uur van Le Mans in juni 2013. Twee voormalige GT Academy-kampioenen, Lucas Ordoñez en Jordan Tresson, namen in 2012 deel aan deze race.

De GT Academy Challenge staat van 2.01 uur op 1 januari 2013 tot 1.59 uur op 1 februari 2013 exclusief open voor kopers van GT5: Academy Edition. Zes winnaars worden geselecteerd via de wedstrijd in de game. Verder wordt er één winnaar gekozen tijdens een live-competitie in de Nissan-stand op de Paris Motor Show, die plaatsvindt van 29 september tot 14 oktober 2012.

Behalve deelname aan de exclusieve wedstrijd krijgen kopers van GT5: Academy Edition ook een speciale korting van 25% in de online Gran Turismo® Boutique(2).

Tegelijkertijd met Gran Turismo® 5: Academy Edition verschijnen er drie nieuwe Autopacks als downloadbare content. De Subaru BRZ S ’12, de Nissan GT-R N24 GT Academy '12 (meegeleverd met de GT5: Academy Edition) en de racewagen Honda Weider HSV-010 (SUPER GT) ’11 kosten € 0,99/£0.79 per stuk zijn een welkome aanvulling op de meer dan duizend auto’s die al beschikbaar zijn in Gran Turismo 5.

 
(1) Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar zijn, beschikken over een geldig rijbewijs en in staat zijn om af te reizen naar het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Ze moeten woonachtig zijn in de volgende landen: Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Ierland, Rusland, Saudi-Arabië, Spanje, Zweden, Zwitserland, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk.
(2) GT Boutique is alleen beschikbaar in de volgende landen: Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, België, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Rusland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Portugal, Australië, Nieuw-Zeeland.