Please select your country / region

Close Window
GT
GT SPORT Community
BENL

World Tour 2019 - Red Bull Hangar-7 // Live-uitzending
Manufacturer Series : 13 september, 20:00 (CEST)
Nations Cup : 14 september, 20:00 (CEST)
Playlist
Evenementinfo

Nieuwste video's

Playlist

World Tour 2019 | Red Bull Hangar-7
4 video's
We zijn nog maar net bijgekomen van de spanning in de World Tour 2019 - New York, maar 51 van de beste GT-deelnemers staan alweer te trappelen om terug te keren naar Red Bull Hangar-7. Daar kunnen ze een ticket winnen voor de bekroning van de 2019-series: de wereldfinale!
World Tour 2019 | New York
5 video's
De tweede helft van de 2019-serie begint in het 'PlayStation Theater' in New York, waar het derde live-event van de World Tour 2019 zal plaatsvinden.
World Tour 2019 | Nürburgring
5 video's
Met de 'World Tour 2019 - Nürburgring' zijn we halverwege de 2019 Series en zou alles weleens op zijn kop kunnen komen te staan. De competitie trapt af te midden van de festiviteiten van de 24-uursrace op de Nürburgring!
World Tour 2019 | Parijs
5 video's
World Tour van 2019 in Parijs vindt plaats in het Pavillon Gabriel in de Franse hoofdstad. Binnenkort begint de strijd die een tipje van de sluier licht van de toekomst van de nieuwe serie!
GR Supra GT Cup
14 video's
GR Supra GT Cup – de allereerste wereldwijde Gran Turismo Sport racing series voor één model! Bekijk alle drama en opwinding die alleen een GR Supra RZ race onder gelijke omstandigheden kan bezorgen.
FIA GT Championships 2019 | Top 16 Superstars
31 video's
De coureurs vechten om een plek in de World Tour en de wereldfinales tijdens de FIA GT Championships. Dit zijn de Top 16 Superstars-races, compleet met commentaar!
FIA GT Championships 2018 | Momenten
24 video's
De menselijke kant van de beste racers ter wereld. Een introductie van de racelocaties door de verslaggevers. Een terugblik op de FIA-certified Gran Turismo Championships via allerlei videobeelden.
FIA GT Championship 2018 | Wereldfinales
23 video's
De coureurs vertegenwoordigen landen en regio's in de Nations Cup en fabrikanten in de Manufacturer Series. Kijk mee en geniet van de beproevingen die de eerste kampioenen van de FIA Gran Turismo Championships moeten doorstaan in hun laatste strijd om eeuwige roem!
FIA GT Championship 2018 | Finale Amerika's
11 video's
Tijdens de finale van de Amerika's wordt duidelijk wie als laatste afgevaardigden naar de wereldfinale afreizen. Bekijk de ongelooflijke strijd in Las Vegas, georganiseerd naast de SEMA Show.
FIA GT Championship 2018 | Finale Europa
11 video's
De finale van Europa werd georganiseerd op de locatie van de Madrid Games Week. Kijk hoe de beste 10 coureurs doorgingen naar de wereldfinale, ondanks de grote concurrentie!
FIA GT Championship 2018 | Finale Azië en Oceanië
10 video's
In het Tokiose Megaweb vechten de beste coureurs uit de regio Azië/Oceanië voor de titel in het regionale kampioenschap en een ticket naar de wereldfinale.
GT-wereldtour 2018 | Red Bull Hangar-7
2 video's
De beste FIA GT Championship-coureurs van de wereld nemen het tegen elkaar op in de Gran Turismo-wereldtour. Het tweede evenement van de wereldtour vindt plaats in de Oostenrijkse stad Salzburg.
GT-wereldtour 2018 | Nürburgring
4 video's
Gran Turismo-spelers uit heel Europa komen samen om het tegen elkaar op te nemen tijdens de Gran Turismo-wereldtour, die plaatsvindt tegen de achtergrond van de beroemde 24 uur van de Nürburgring in Duitsland.