Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
TOYOTA FT-1 Vision Gran Turismo: Unveiled
FILM AFSPELEN

FILM AFSPELEN

Gran Turismo®6

Introductie van de TOYOTA FT-1 Vision Gran Turismo

De Toyota FT-1 Vision Gran Turismo is uitgebracht voor Gran Turismo 6, exclusief op PlayStation®3. Deze verbeterde FT-1 is een tot in de puntjes geperfectioneerd studiemodel dat voor de racerij bedoeld is.

Hoe bemachtig je de auto

Nadat update 1.12 is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis (hier vind je ook het presentatiefilmpje over de auto). Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Over de TOYOTA FT-1 Vision Gran Turismo

Na de introductie van de FT-1 in Gran Turismo 6 game werkte het CALTY-designteam van Toyota’s North American Design toe naar de volgende stap: het maken van de ultieme racewagen, de FT-1 Vision Gran Turismo.

De ontwerpers wilden met de FT-1 een auto maken die in de smaak zou vallen bij de echte autofanaat. Hetzelfde principe werd ook gehanteerd voor de FT-1 Vision Gran Turismo, een auto voor de fanatieke Gran Turismo-fans. De ontwerpers mikten met de FT-1 Vision Gran Turismo op een auto die aansluit op de virtuele circuits van de game voor optimaal rijgenot.

Omdat de FT-1 dankzij de 'functionele vormgeving' al is gebouwd op koeling en neerwaartse druk was het voor de Vision-versie een kwestie van aanpassingen naar een pure raceauto. De ontwerpers deden grondig onderzoek naar circuits en raceauto's en pasten hun bevindingen toe in het ontwerp. Omdat het design is gericht op functionaliteit mag de FT-1 Vision Gran Turismo met recht een pure auto worden genoemd. De spatborden zijn breder, wat bredere banden met extreme grip mogelijk maakt. Een grotere luchtinlaat zorgt voor extra koeling terwijl een grotere achtervleugel en extra vleugels aan de voorkant meer neerwaartse druk mogelijk maken. De diffuser aan de achterkant is vergroot, uitgerust met meerdere verticale vinnen en verder naar achteren geplaatst voor een betere luchtstroom.

Design, rijgevoel en prestaties sluiten bij de FT-1 Vision Gran Turismo naadloos op elkaar aan waardoor de coureur dezelfde racesensatie beleeft als op het echte circuit.

Over Vision Gran Turismo

Vision Gran Turismo is een project waarbij internationaal toonaangevende merken conceptauto's ontwikkelen voor Gran Turismo en fans van de game. Binnenkort kun je nog meer fantastische modellen verwachten in de game!