Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®6

Goodwood Hillclimb GT6 vernieuwd voor onthulling van nieuw kunstvoorwerp op het Goodwood Festival of Speed

Op 26 juni om 22.00 plaatselijke tijd is het nieuwe kunstwerk van het Goodwood Festival of Speed onthuld. Het Festival of Speed is een autosportfestijn dat wordt gehouden in het Engelse West Sussex. Het nieuwe kunstwerk staat in het teken van de gastheer-fabrikant, dit jaar Mercedes-Benz.

Tegelijkertijd met de ceremonie is het circuit Goodwood Hillclimb in de exclusieve PlayStation®3-titel Gran Turismo 6 bijgewerkt met deze wijziging. Gran Turismo 6-spelers uit alle hoeken kunnen nu het parcours opnieuw beleven en kennismaken met het nieuwe kunstwerk in de game. Om het circuit bij te werken, heb je een PlayStation®3-systeem nodig dat is verbonden met het internet.

De onthullingsceremonie stond onder leiding van Lord Charles March, de gastheer van het festival, en Michael Bock (directeur van Mercedes-Benz Classic), onder toeziend oog van Gran Turismo-producer Kazunori Yamauchi.
Dit jaar doet Kazunori Yamauchi mee met een Mercedes-Benz 300 SLS. Deze roemruchte auto uit de jaren 1950 is een van de twee 300 SL-roadsters die speciaal zijn aangepast voor deelname aan het National Sportscar Championship van de Sports Car Club of America.

Ook wordt een model op ware grootte van de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo getoond, het product van de samenwerking tussen het oude en het nieuwe Mercedes-Benz, het Goodwood Festival of Speed en Gran Turismo.