Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ 7

Gran Turismo Sophy 2.0 nu beschikbaar in Gran Turismo 7! Een dynamische race-ervaring voor spelers van alle niveaus

Op 2 november heeft Polyphony Digital, in samenwerking met Sony en Sony Interactive Entertainment, de Spec II-update uitgebracht voor Gran Turismo 7, met voor de PS5-versie het officiële debuut van Gran Turismo Sophy (GT Sophy), de door Sony AI en PDI ontwikkelde AI-coureur van een nieuwe generatie.

Gran Turismo Sophy 2.0 is inzetbaar voor 340 auto's op negen verschillende circuits. Dat betekent dat je GT Sophy nu kunt loslaten op 95% van de auto's in de game, in plaats van de vier auto's plus vier circuits van de vorige versie.

De bovenmenselijke raceskills van de AI zijn al eerder vertoond tijdens live-evenementen zoals de Gran Turismo World Series Showdown, maar de GT Sophy 2.0 van deze update is aangepast en ondersteunt nu spelers van alle niveaus. De AI is ontwikkeld om het sportieve element van de game te vergroten en zorgt voor leuke en spannende races voor iedereen, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro.

Geniet van leuke en spannende races met GT Sophy 2.0, de nieuwste evolutie op het gebied van de baanbrekende AI-coureur!

■ Michael Spranger, president van Sony AI

We hebben GT Sophy laten evolueren van een onderzoeksproject tot een prestigieuze AI-coureur die de beste spelers van een topsimulator kan aftroeven, en vervolgens tot een functioneel onderdeel van de game. Daardoor kan iedereen racen tegen een opponent met mensachtige kwaliteiten en dat zorgt voor een verbeterde race-ervaring. Van meet af aan dragen we bij Sony AI ons steentje bij aan het verbeteren van het onderzoeken en ontwikkelen van AI om de menselijke verbeelding en creativiteit en entertainmentervaringen naar een hoger plan te tillen. Deze nieuwe mijlpaal voor GT Sophy is een showcase van onze inspanningen en hechte samenwerking met ontwikkelaars om AI op een unieke manier te gebruiken en nieuwe, verrijkende ervaringen te creëren.

■ Kazunori Yamauchi, president van Polyphony Digital

De introductie van GT Sophy bij een breed publiek dat bestaat uit beginners, experts en alles ertussenin, is een grote gebeurtenis in de evolutie van Gran Turismo. GT Sophy is een revolutionaire, nieuwe technologie die verandert hoe je racegames ervaart. Dankzij onze samenwerking met Sony AI evolueert GT Sophy elke dag verder. GT Sophy speelt dan ook een hoofdrol in de toekomst van het 25-jarige Gran Turismo. We zijn daar heel blij mee en ik kan niet wachten om te zien hoe GT Sophy zich nog verder zal evolueren.

Zo race je tegen GT Sophy

1. Kies een ondersteund circuit

GT Sophy 2.0 is beschikbaar op negen circuits (van elk circuit één lay-out). Nadat je in 'Wereldcircuits' een regio hebt gekozen, verschijnt er een GT Sophy-pictogram op de circuits waar GT Sophy beschikbaar is.

Ondersteunde circuits:

Noord- en Zuid-Amerika:
WeatherTech Raceway Laguna Seca
Grand Valley Highway 1
Michelin Raceway Road Atlanta

Europa:
Circuit des 24 Heures du Mans
Circuit de Spa-Francorchamps
Deep Forest Raceway
Red Bull Ring

Azië-Oceanië:
Suzuka Circuit
Tsukuba Circuit

2. Selecteer 'Snelle race'

Nadat je een ondersteund circuit hebt gekozen, kies je helemaal links in het eventkeuzescherm de optie 'Snelle race'. GT Sophy is niet beschikbaar in de andere race-events van hetzelfde circuit.

3. Kies GT Sophy als tegenstander-AI

Je kunt kiezen uit 'Gewone AI' en 'GT Sophy' als tegenstander-AI. Kies 'GT Sophy'

4. Start de race

Veel raceplezier met GT Sophy. GT Sophy reageert op de actie op het circuit met allerlei emoji's. Dat zorgt voor leuke en spannende races die niet mogelijk zijn met de gewone AI.