Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ 7

Dit is de Spec II-update van Gran Turismo 7 met 7 nieuwe auto's, een nieuw circuit en allerlei nieuwe features!

Sinds de lancering op 4 maart 2022 heeft Gran Turismo 7 bepaald niet stilgestaan. Vandaag, 2 november 2023, vindt er een gigantische update plaats: de Spec II-versie (update 1.40). De nieuwe versie voegt nog meer schitterende, afwisselende auto's toe, een langverwacht winters circuit en talloze nieuwe features die de gameplay verder verbeteren. Deze nieuwe update bezorgt je nog meer raceplezier in de game!

Hieronder volgt een overzicht van de inhoud van update 1.40:

1. Nieuwe filmische intro.

Het openingsfilmpje dat wordt getoond als je de game opstart, wordt geüpdatet.

2. Er worden zeven nieuwe auto's toegevoegd, waaronder een musclecar en een sportieve elektrische auto.

De Spec II-update vergroot het wagenpark van de game met zeven extra auto's. Het nieuwe aanbod bestaat uit echte Amerikaanse musclecars, een zeer bekende elektrische auto, zeldzame getunede auto's en supersnelle sportwagens voor het circuit. De nieuwe auto's zijn verkrijgbaar via 'Brand Central' of 'Legendarische auto's'.

Dodge Charger R/T 426 Hemi '68
Dodge Challenger SRT Demon '18
Lexus LFA '10
Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II '91
NISMO 400R '95
Porsche 911 GT3 RS (992) '22
Tesla Model 3 Performance '23

Dodge Charger R/T 426 Hemi '68

Dodge Challenger SRT Demon '18

Lexus LFA '10

Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II '91

NISMO 400R '95

Porsche 911 GT3 RS (992) '22

Tesla Model 3 Performance '23

3. Lake Louise, een nieuw, origineel sneeuwcircuit in Canada, wordt toegevoegd.

Dit is het langverwachte nieuwe sneeuwcircuit voor de game. Lake Louise, een volledig origineel circuit rond een niet-bestaand skiresort, is gesitueerd aan de voet van de Canadese Rocky Mountains. De lange lay-out bevat trage en supersnelle bochten en een lang recht stuk. Op de korte variant met de compactere lay-out wachten je vele opeenvolgende bochten. Er is ook een Tri-Oval-variant met maar drie bochten, waar je bijna de hele tijd plankgas kunt gaan. Alle drie de lay-outs zijn besneeuwd, met lichtinstallaties die nachtelijke sessies mogelijk maken. Je hebt sneeuwbanden nodig voor deze circuits.

Lake Louise (lang)
Lake Louise (ingekort)
Lake Louise Tri-Oval

4. Er worden drie extra menu's toegevoegd aan het café.

Er worden drie extra menu's toegevoegd aan de sectie 'Extra menu's' in het café, die je aansporen om auto's te verzamelen.

[Extra menu 31] Collectie: Straatracers (collectieniveau van minstens 30)
[Extra menu 32] Collectie: Lexus (collectieniveau van minstens 34)
[Extra menu 33] Collectie: Red Bull X Series (collectieniveau van minstens 49)

5. Er komen tal van nieuwe activiteiten bij, zoals wekelijkse uitdagingen, waardoor je nog meer kunt beleven in 'Wereldcircuits'.

In het menu 'Wereldcircuits', waar je kunt afreizen voor races in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië, vinden er grote veranderingen plaats. Spec II voegt vijf races van het niveau Standaard en twee van het niveau Expert toe. Daarnaast maakt 'Arcaderace' plaats voor 'Snelle race', dat een stuk toegankelijker is. En in de PS5-versie kun je behalve tegen de standaard AI-coureurs ook tegen Gran Turismo Sophy racen, het prototype van een AI-coureur die nog in ontwikkeling is. Het 'Eventoverzicht' is een nieuw menu waarin je snel races kunt opzoeken. Daarnaast zijn er nieuwe wekelijkse uitdagingen waarin je prijzen kunt winnen door alle races uit te rijden. Als je het eindfilmpje hebt gezien, verschijnt het menu 'Wekelijkse uitdagingen'. Elke week kun je daar nieuwe races verwachten.

6. Er worden nieuwe Masterlicentie-events toegevoegd.

Het niveau Masterlicentie wordt toegevoegd aan het menu 'Licentiecentrum', waar je de beginselen van het racen leert. Zodra je de normale licentietests achter de rug hebt, kun je verdergaan met 50 nieuwe, lastigere tests, die beginnen bij de basisbesturing.

7. De 'Ontmoetingsplek' wordt de 'Paddock'.

De 'Ontmoetingsplek', waar je snel naar een online race kunt, verandert in de 'Paddock', een soort parkeerplaats voor de auto's van iedereen die meedoet. In de 'Paddock' kun je tekstchatten met andere spelers of emoji's gebruiken. Daarnaast kun je hun auto's van dichtbij bewonderen. Je hebt toegang tot dit gebied via de menu's 'Wereldcircuits' en 'Multiplayer'.

8. Maximaal vier spelers kunnen samen op een gedeeld scherm spelen (alleen op PS5).

Het speltype 'Duel' wordt aangepast en ondersteunt nu vier spelers in plaats van twee. Je kunt je tv-scherm of monitor in vier secties delen zodat je met z'n vieren kunt racen (alleen op PS5). In de lokale multiplayer kun je nu in het menu voorafgaand aan de race van auto wisselen, om de ervaring nog gestroomlijnder te maken. Iedere speler moet een eigen controller hebben om mee te doen aan een duel.

9. Er worden langere sluitertijden toegevoegd, voor extra opties voor racefoto's.

In het speltype 'Racefoto's', waarin je foto's kunt maken aan de hand van de herhaling van een race, krijg je de beschikking over langere sluitertijden, uiteenlopend van 1 seconde tot 1/30e van een seconde. Daardoor kun je donkere objecten uitlichten, lichtsporen vastleggen en foto's maken die dynamische bewegingen weergeven. De langere sluitertijden geven je de mogelijkheid om je foto's nog expressiever te maken.

10. Er worden een nieuwe Scapeslocatie ('Vestiging Polyphony Digital Inc. in Tokio') en een nieuwe Scapescollectie ('Favoriete locaties') toegevoegd.

Scapes wordt uitgebreid met 'Favoriete locaties', een nieuwe sectie met locaties die populair zijn onder de spelers. De locatie 'Vestiging Polyphony Digital Inc. in Tokio' wordt toegevoegd als 3000e fotolocatie in de game.

11. Er wordt een nieuw dashboard toegevoegd, met een overzicht van je gamevoortgang.

Een nieuw dashboard geeft je een overzicht van je activiteiten in de game, van het aantal auto's in je garage tot je voortgang in het menu 'Wereldcircuits' en met je collectieniveau.


Bedankt voor je steun en veel plezier verder met Gran Turismo 7!