Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT5-updates

Update (2.09)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 5.
Hieronder zie je de inhoud:

- De instelling [Bandenslijtage/benzineverbruik] in het menu [Event-instellingen] van de open lobby bevat nu vier niveaus: Uit, Normaal, Snel en Heel snel.

- De 3D-weergave is verbeterd.

- Het tempo waarin de banden slijten is uitgebalanceerd aangezien de onderlinge verschillen per auto te groot waren, afhankelijk van de omstandigheden.

- De manier waarop je punten kunt scoren in driftproeven is aangepast om vals spelen te voorkomen.

- Het maximumtoerental van de Honda weider HSV-010 (SUPER GT) '11 is verhoogd naar 10300 tpm. Ook is het motorgeluid verbeterd.


[Bekende problemen verholpen]
- Probleem verholpen waarbij tegenstanders tegen de muur reden tijdens pitstops op Twin Ring Motegi Oost (kort).
- Probleem verholpen waarbij er geen benzineverbruik optrad tijdens een endurancerace met een Prius, of wanneer de instelling [Bandenslijtage/benzineverbruik] was ingeschakeld in de open lobby. Getroffen auto’s: Toyota Prius G '02, Toyota Prius G '09, Toyota Prius G Touring Selection '03, Toyota Prius Touring Car.
- Probleem verholpen waarbij de besturing online en offline niet overeenkwam.


[Je huidige versie controleren]
Ga via het hoofdmenu naar de handleiding onder in het scherm om te zien welke gameversie je hebt. Het versienummer vind je links boven de inhoudsopgave van de handleiding.

Als de softwareversie begint met Ver. 2.09, dan heb je de nieuwste versie van de game.

Mocht dit niet het geval zijn, druk dan op de PS-toets om de game te beëindigen. Verbind je PS3™-systeem met het internet en start vervolgens GT5 opnieuw op. De update wordt dan automatisch gedownload.