Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT Academy

Doe mee aan de GT Academy 2012-quiz

Als je de officiële PlayStation® Forums deze week hebt bezocht, is het je misschien opgevallen dat de GT Academy 2012-quiz afgelopen maandag 11 juni van start is gegaan. Deelnemers uit 14 landen* maken kans op leuke GT-prijzen.

Zoals je misschien al weet, is de GT Academy 2012-demo beschikbaar om te downloaden in landen die geen deel uitmaken van het Academy-territorium en in landen die dit jaar wel participeren in de Academy. Om mee te doen aan de GT Academy 2012-quiz moet je antwoord geven op vier eenvoudige vragen over GT Academy. Om de vragen juist te beantwoorden, moet je de GT Academy 2012-demo zonder bijkomende kosten downloaden van de PlayStation®Store en even een kijkje nemen op bepaalde pagina's van www.gran-turismo.com

Zorg ervoor dat je je antwoorden hebt verstuurd voor 23.59u op 08/07/2012.

In totaal rollen er 100 gelukkige winnaars uit de bus die elk een GT-prijzenpakket krijgen: een GT-sleutelhanger, een leren GT-portemonnee en ook een GT-memorystick met 4GB geheugen. De 100 winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnemers die per e-mail de juiste antwoorden hebben gegeven op de quizvragen.

Ga naar het PlayStation® Forum voor de quizvragen en alle overige informatie over deelname. Succes!

*Inwoners van 18 jaar en ouder van de volgende landen mogen meedoen aan deze quiz: Oostenrijk, Duitsland, Denenmarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Portugal, Rusland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.