Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT5-updates

Update (2.04)

Er is een update beschikbaar voor Gran Turismo 5.
Hieronder zie je de inhoud:

- Onlineraces verlopen beter. Hou er wel rekening mee dat de voicechatfunctie tijdens races met minstens twaalf spelers voor een lagere verversingssnelheid van het scherm kan zorgen.

- In het achtervolgingszicht beweegt het beeld minder. (Druk tijdens races en herhalingen op de SELECT-toets (standaardbesturing) om te schakelen tussen de verschillende zichttypen tot je het achtervolgingszicht bereikt.)

- Elektrische auto's (van tegenstanders en jouw B-Spec-coureurs) maken nu automatisch een pitstop om de accu op te laden.

- Force-feedbackstuurcontrollers hebben minder last van 'trekken' op de hellende stukken van circuits zoals de Special Stage Route X Oval.

- De beginwaarde van de force feedback bij Logitech-stuurcontrollers is lager voor formule-auto's en is aangepast zodat het makkelijker is om in een rechte lijn te rijden.
Betrokken stuurcontrollers: Driving Force™ GT, G25 Racing Wheel、G27 Racing Wheel, GT Force®Pro, GT Force®、Driving Force™, GT Force®RX en Driving Force Wireless
Betrokken auto's: Red Bull X2011, Red Bull X2010, Ferrari F10, Ferrari F2007 en Formula Gran Turismo

[Bekende problemen verholpen]
- Probleem verholpen waarbij de snelheidsmeter, de positie en/of de beste rondetijd soms niet werden weergegeven op de schermhelft van de tweede speler in het speltype Duel.
- Probleem verholpen waarbij er uitlaatgeluid hoorbaar was na het wisselen van een auto met verbrandingsmotor naar een elektrische auto in dezelfde onlinerace.
- Probleem verholpen waarbij de auto's en circuits uit het Raceautopack en het Circuitpack onbruikbaar werden als je niet online speelde en vervolgens de voortgang opsloeg.
- Probleem verholpen waarbij elektrische auto's niet werden opgeladen tijdens een pitstop en vervolgens stil bleven staan.
- Probleem verholpen waarbij het verversen van de olie van de Toyota Prius in GT Auto tot gevolg had dat de motor niet goed meer werkte.
- Probleem verholpen waarbij de tien niveaus van force feedback van de Guillemot Thrustmaster T500 RS niet effectief konden worden aangepast (vooral bij de X2010 en de X2011). Daarnaast is er een probleem verholpen waarbij het lastig was om in de bedoelde richting te rijden.
- Probleem verholpen waarbij de tien niveaus van force feedback van de Logitech Driving Force™ GT, G25 Racing Wheel, G27 Racing Wheel en de GT Force®Pro niet effectief konden worden aangepast (vooral bij de X2010 en de X2011).

[Je huidige versie controleren]
Ga via het hoofdmenu naar de handleiding onder in het scherm om te zien welke gameversie je hebt. Het versienummer vind je links boven de inhoudsopgave van de handleiding.

Als de softwareversie begint met Ver. 2.04, dan heb je de nieuwste versie van de game.

Mocht dit niet het geval zijn, druk dan op de PS-toets om de game te beëindigen. Verbind je PS3™-systeem met het internet en start vervolgens GT5 opnieuw op. De update wordt dan automatisch gedownload.