Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Algemene informatie

Gran Turismo® Boutique

Rij als een pro, kleed je als een pro: draag de Gran Turismo®-look met de lancering van de eerste officiële kledinglijn

Gran Turismo® racet van de bestuurdersstoel naar de garderobe met een hippe nieuwe kledinglijn die is geïnspireerd door de bestverkochte rijsimulator ter wereld. De kledinglijn is nu beschikbaar in de onlinewinkel op shop.eu.gran-turismo.com

Sony Computer Entertainment Europe verruilt vandaag het circuit voor de catwalk met de lancering van de eerste officiële Gran Turismo®-kledinglijn ter wereld. Het bedrijf werkt hiervoor samen met de Target Entertainment Group en musterbrand LLC. De collectie vervaagt de grens tussen de echte en de virtuele wereld en haalt haar inspiratie uit de succesvolle rijsimulator Gran Turismo® voor PlayStation®3 (PS3™).

Gran Turismo® staat bekend om zijn gelikte graphics, een soepele stijl en strakke lijnen. Hier haalde het team achter de elegante collectie zijn inspiratie vandaan. De collectie combineert simpele lijnen, een staalkleurig monochroom kleurpalet en duurzame stoffen. Het is deze combinatie van performance en stijl die de essentie vormt van Gran Turismo®.

De eerste collectie bevat kledingstukken voor elke dag. Fans van over de hele wereld kunnen nu zelf de weg op met de echte Gran Turismo®-look. Je kunt de gelimiteerde collectie exclusief online bekijken en kopen in de Gran Turismo® Boutique op shop.eu.gran-turismo.com. Kazunori Yamauchi, directeur van Polyphony Digital Inc. en geestelijk vader van de Gran Turismo®-serie, zegt: “Gran Turismo® draait om schoonheid, precisie en nauwkeurigheid. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de virtuele en echte wereld dichter bij elkaar te brengen en dat is precies wat deze kledinglijn doet. Het is een prachtige interpretatie van alles waar Gran Turismo® voor staat.”

De lijn is tot leven gebracht door de Target Entertainment Group en ‘musterbrand’, onderdeel van Hermes-OTTO International, een ontwerpgroep die digitale creaties naar de echte wereld vertaalt. Knut Jochen Bergel, algemeen directeur en voorzitter van musterbrand, zegt: “Gran Turismo® is een van de meest opwindende merken in de digitale entertainmentindustrie en heeft veel trouwe fans. We zijn dolblij dat we samen met Sony Computer Entertainment Europe en de Target Entertainment Group aan dit project konden werken. We kunnen niet wachten om de GT-kledinglijn te presenteren aan miljoenen Gran Turismo®-spelers.”
De Gran Turismo®-kledinglijn volgt op de release van een van de meest gewilde titels ooit, het vorig jaar uitgebrachte Gran Turismo® 5 voor PlayStation® (PS3™). Meer dan duizend auto’s, een wereldwijde community, de meest aansprekende circuits ter wereld en een 3D-optie zorgen voor de rit van je leven. Gran Turismo® 5 is nu te koop, exclusief voor PlayStation 3.

Zorg dat je deze gelimiteerde collectie niet mist. De kledinglijn is exclusief verkrijgbaar in Groot-Brittannië, Ierland, Spanje, Frankrijk, Italië, Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, Nederland, België, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal en Polen. Bezoek de Gran Turismo® Boutique op shop.eu.gran-turismo.com.