Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Algemene informatie

Kazunori Yamauchi in de top 4 bij de MAN AT THE TOP AWARDS 2010 van Esquire Magazine (Britse editie)

In de december 2010-uitgave van het lifestylemagazine Esquire (Britse editie) is Gran Turismo®-producent Kazunori Yamauchi één van de blikvangers van de MAN AT THE TOP AWARDS 2010.

Tien mannen werden door het blad voor het voetlicht geplaatst omdat ze het afgelopen jaar met hun werk grenzen verlegden. Kazunori staat vierde in de lijst achter Christopher Nolan (regisseur van de hitfilm Inception), Richard Russell (eigenaar van XL Recordings) en Matthew Weiner (producent van de populaire dramaserie Mad Men). Yamauchi hield grote namen als Tour de France-sprintkanon Mark Cavendish en Twitter-topman Evan Williams achter zich.

In een vier pagina's tellend artikel vertelt Kazunori over de gedachte achter Gran Turismo® 5, presenteert hij zijn visie op de toekomst en geeft hij een kijkje in de keuken van Polyphony Digital.

De nadrukkelijke aanwezigheid van Kazunori in een magazine dat verschillende aspecten van de populaire cultuur en samenleving behandelt, laat zien hoe groot de wereldwijde impact is van de Gran Turismo®-serie.