Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Thrustmaster PV
FILM AFSPELEN

FILM AFSPELEN

Gran Turismo®5

Twee stuurwielen nu officieel ondersteund door GT5

Twee racesturen worden nu officieel ondersteund door GT5.

Guillemot THRUSTMASTER® T500 RS

Release:
5 januari 2011 (Europa)

De THRUSTMASTER® T500 RS is speciaal ontwikkeld voor Gran Turismo® 5. Dit kwalitatief hoogwaardige racestuur geeft een nieuwe dimensie aan kracht en nauwkeurigheid.

Dat dit niet zomaar een stuur is, wordt duidelijk als je het op de weegschaal legt. Het stuur zelf weegt meer dan 4,5 kilo, de pedalenset ruim 7.

Het stuur heeft een diameter van 30 centimeter en maakt gebruik van metalen onderdelen voor extra stevigheid. Een 16-bits magnetische sensor met een resolutie van 65.536 waarden op de stuuruitslag zorgt voor een ongekende nauwkeurigheid tijdens het sturen.

Force-feedback wordt verzorgd door een motor met een vermogen van 65 W en een koppel van 150 Nm. Hierdoor worden gegevens snel en accuraat doorgegeven.

Ook de volledig metalen pedalen zitten vol innovatie. De set bestaat uit 3 pedalen en een stevige voetsteun. Door de pedalen te verstellen, kunnen huiskamercoureurs kiezen tussen een F1- of GT-opstelling.

De remmen voelen eveneens geweldig aan. Dankzij een drukkracht van 157 N heb je bij het remmen de volledige controle.



Logitech® Driving Force™ GT
Nu verkrijgbaar

De veelgeprezen Driving Force™ GT wordt nu ook officieel ondersteund door Gran Turismo® 5.

Met een stuurwielrotatie van 900 graden (2,5 keer rond) komt het stuur overeen met dat van een echte racewagen. Dankzij de krachtige force-feedback voel je elke centimeter van de weg voor een ongelofelijk realistische race-ervaring.
Verder bevat het stuur een afstelregelaar waarmee je het remeffect en de tractie kunt afstellen, ook tijdens het racen. Schakelen doe je met de knoppen aan de achterkant van het stuur of met de pook aan de zijkant.