Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Speciale functies

De laatste informatie over Gran Turismo® 5 van gamescom 2010 (2/6)

2. De charme van GT LIFE
Het wel en wee van een autocoureur

Zoals je hebt gelezen, kun je in GT LIFE van Gran Turismo® 5 de speltypen A-spec en B-spec spelen.

Of je nu een coureur bent of een teambaas, je krijgt hulp uit alle hoeken voor GT LIFE. Dit is nog maar een klein deel van wat je staat te wachten:

 
Auto's verzamelen en opslaan
Garage
De basis voor een geweldig autoleven is natuurlijk de garage. Deze is zo ontworpen dat je de ruim 1000 auto's in het spel eenvoudig kunt sorteren en bekijken.

De garage wordt ook gebruikt in verschillende speltypen buiten GT LIFE.
 
Garagelijst
Gedetailleerd overzicht
 
Auto's en onderdelen kopen
Dealer
Je kunt nieuwe auto's kopen met de beloningen die je verdient tijdens de races. Maar je kunt er ook terecht om de zeer gedetailleerde auto's te bewonderen
 
Occasiondealer
Tweedehandsauto's zijn redelijker geprijsd dan gloednieuwe auto's. Het assortiment verandert voortdurend, dus kom vaak terug om zeldzame auto's te ontdekken.
 
GT Auto (tuningwinkel)
Banden, ophangingen, carrosserie, chassis, uitlaatsysteem en motoronderdelen. Je kunt je auto met een uitgebreid scala aan onderdelen verbeteren.
 
Rijlessen / oefenen
Rijbewijs
Door de vele mini-events te voltooien kun je van alles leren, van basisvaardigheden tot geavanceerde racetechnieken.
Oefenen
Je kunt in je eentje vrije oefenrondjes rijden op het circuit. Heel handig om moeilijke circuits te leren en je auto in te stellen.

Produced under license of Ferrari S.p.A. FERRARI, the PRANCING HORSE device, all associated logos and distinctive designs are trademarks of Ferrari S.p.A. The body designs of the Ferrari cars are protected as Ferrari property under design, trademark and trade dress regulations.