Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Racing at the 24 hours of Nürburgring (1 of 3)
FILM AFSPELEN

FILM AFSPELEN

Gran Turismo®5

Racen tijdens de 24 uur van de Nürburgring

We hebben een nieuwe driedelige rapportage uitgebracht: Racen tijdens de 24 uur van de Nürburgring. Door de lengte van de documentaire is het opgedeeld in een programma van drie delen.

Over Racen tijdens de 24 uur van de Nürburgring

De Duitse Nürburgring staat bij velen bekend als de Groene Hel. Op dit circuit, een van de moeilijkste ter wereld, vindt elk jaar in mei een evenement plaats waaraan meer dan 200 auto's deelnemen. De 24 uur van de Nürburgring kan met recht het grootste race-evenement voor productieauto's ter wereld worden genoemd.

Jarenlang volgde Kazunori Yamauchi het evenement vanaf de zijlijn, maar in 2010 besloot hij om zelf mee te doen als coureur voor het World Car Awards-team. Hoe beviel het Kazunori om de Nürburgring van achter het stuur mee te maken?

In het programma zie je beelden van de voorronden die in de herfst van 2009 plaatsvonden, de kwalificatierace en de race zelf. Daarnaast werpen we een blik achter de schermen van Gran Turismo® 5, dat in ontwikkeling was ten tijde van de voorbereidingen op de race. Op deze manier kom je te weten wat er allemaal speelt tijdens deze evenementen. Tijdens de 24-uursrace volgen we de fabrieksteams van Porsche, Audi en BMW, maar ook de Japanse auto's. Zo krijg je ook een goede indruk van de tegenstanders van het World Car Awards-team. Kortom, in deze documentaire maak je op een unieke manier kennis met de Nürburgring.