Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®5

Race op de Nürburgring met Gran Turismo® 5!

Bevestigd: de gehele Nürburgring is speelbaar in Gran Turismo® 5 voor PlayStation®3!

Maak je eerste proefrit tijdens de 24-uursrace van de Nürburgring terwijl Kazunori Yamauchi zich op het echte circuit begeeft!

Sony Computer Entertainment Europe heeft een nieuwe mijlpaal aangekondigd in de geschiedenis van Gran Turismo®: Gran Turismo® 5 voor PlayStation®3 (PS3™) bevat alle drie de parcoursen van de Nürburgring, een van de bekendste circuits van Europa. Voor het eerst kun je racen op het Grand Prix-circuit, de Nordschleife en het parcours van de 24-uursrace. Daardoor biedt de game nog meer racerealisme.

Dit weekend krijgen fans en toeschouwers van de 24 uur van de Nürburgring de kans om de nieuwe circuits van GT5 te verkennen via de PS3's naast het circuit. Terwijl de professionele coureurs worstelen met zenuwslopende bochten als de Flugplatz, de Bergwerk en de gevreesde Caracciola Karussell, een blinde bocht, racen fans virtueel mee. Je verkent de Nürburgring vanuit de mooiste supercars ter wereld. Bovendien komen racing en gaming weer een stapje dichterbij elkaar, want Gran Turismo®-ontwikkelaar Kazunori Yamauchi neemt deel aan de 24-uursrace met een Lexus IS-F, als lid van het World Car Awards-team.

Het World Car Awards-team is in 2009 opgericht door de Australische autojournalist Peter Lyon. Met Kazunori Yamauchi en de succesvolle Japanse coureur/journalist Hideshi Matsuda sleepte het team de eerste plaats in hun klasse in de wacht tijdens hun eerste race: een 4-uursrace op de Nürburgring. Dit jaar keert het team terug naar de Nürburgring voor de 24-uursrace met Owen Mildenhall, een professioneel coureur en de seniorwegtester van het Britse tijdschrift Auto Express.

Er komt meer nieuws over GT5 tijdens de E3 - bereid je voor op de rit van je leven.