Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Algemene informatie

Lotus kondigt hun samenwerkingsproject aan met Polyphony Digital

Tijdens de persdag van de British International Motorshow op 22 juli 2008 (voor het publiek geopend van 23 juli tot en met 3 augustus) kondigde Lotus hun samenwerking aan met Polyphony Digital Inc.

Tegelijk met de onthulling van de Lotus Evora op deze beurs, konden bezoekers in een speciale versie van Gran Turismo® 5 Prologue deze auto besturen op het circuit in Londen uit dit spel.

Dit werd mogelijk gemaakt door de al lang bestaande band tussen Lotus en Polyphony Digital. In de toekomst kun je meer vormen van samenwerking tussen beide bedrijven verwachten.

Mike Kimberley, CEO van de Lotus Group, zei: "We zijn verheugd samen onze krachten opnieuw te bundelen met Sony Computer Entertainment en Polyphony Digital voor deze speciale gebeurtenis voor Lotus. De lancering van de Lotus Evora is voor ons een mijlpaal en markeert een nieuwe en opwindende fase in onze ontwikkeling. Ik wil het Gran Turismo®-team graag bedanken voor het organiseren van deze uitmuntende aanvulling op onze stand op de British International Motorshow en ik hoop dat de gasten genieten van hun eerste ritje in onze Evora, ook al is het maar een virtuele rit."