Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Algemene informatie

Getunede auto uit Gran Turismo® 5 Prologue te koop

ZELE International, een bedrijf dat sportieve Nissans ombouwt, heeft de van de Skyline Coupe, die te zien is in Gran Turismo® 5 Prologue, een echt functionerende auto gemaakt. Deze auto is vanaf vandaag te zien op de Tokyo Auto Salon 2009 with NAPAC.

Dit model, de V36 TUNED GRAN TURISMO EDITION with ZELE, is mede tot stand gekomen door de adviezen van coureur Satoshi Motoyama. De bodykit die het uiterlijk afmaakt is natuurlijk ontworpen door Gran Turismo®.

De bodykit bestaat uit 6 componenten, de grille, voorbumper, side skirts, achterbumper, achtervleugel en een spoiler onder aan de achterkant. Hoewel het ontwerp een gereserveerd, volwassen uiterlijk heeft, straalt het de pracht en agressiviteit uit die inherent is aan een supersnelle FR coupe.

De V36 TUNED GRAN TURISMO EDITION with ZELE is vanaf maart te koop als een complete auto met aanpassingen van zowel interieur als de buitenkant. Mocht je de auto in zijn volle glorie willen bewonderen, kom dan naar de Tokyo Auto Salon 2009 with NAPAC, in de Makuhari Messe in de prefectuur Chiba.