Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®6

BMW M4 M Performance Edition, in november beschikbaar voor Gran Turismo®6

BMW Noord-Amerika en Polyphony Digital, Inc. hebben vandaag op de SEMA Show 2014 aangekondigd dat de nieuwe BMW M4 M Performance Edition in november gratis zal worden toegevoegd aan de exclusieve PlayStation®3-titel Gran Turismo®6. De BMW M4 M Performance Edition beleefde vandaag op de show zijn Noord-Amerikaanse debuut als demonstratievoertuig van BMW M Performance-onderdelen.

Dankzij de samenwerking tussen Polyphony Digital, Inc. en BMW is de exclusieve BMW M4 M Performance Edition straks voor iedereen speelbaar. Op de SEMA Show van dit jaar kunnen de bezoekers de echte auto zien en als eerste erin rijden met behulp van de Gran Turismo 6-simulators.

De BMW M4 M Performance Edition is geproduceerd door BMW Noord-Amerika als paradepaardje voor de nieuwste accessoires in de populaire M Performance-onderdelencatalogus. Deze worden vaak door BMW-eigenaars gebruikt om The Ultimate Driving Machine® naar eigen smaak aan te passen. De Safety Car is gebaseerd op de BMW M4 Coupé voor 2015 en is uitgerust met een speciale bestickering van 3M in de kleuren van BMW Motorsport. Daarnaast heeft BMW alle onderdelen toegevoegd van BMW M Performance die beschikbaar zijn voor de M4: koolstofvezel splittersysteem, splitters aan de zijkant, koolstofvezel spiegelbedekking, koolstofvezel achterspoiler, koolstofvezel achterdiffuser, zwarte BMW-grille, zwarte zijluchthappers en een titanium uitlaatsysteem met een met koolstofvezel afgewerkte einddemper.