Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®6

Seizoensevent Toyota FT-1 Concept Coupé Fuji Speedway GT

Ter ere van de deelname van de Toyota FT-1 Concept Coupé aan de New York Auto Show in april hebben we een uniek seizoensevent op de Fuji Speedway GT gemaakt voor deze conceptcoupé.

Het event gaat op 7 april van start en duurt tot 1 mei. Als je minstens brons wint in de FT-1-uitdaging op de Fuji Speedway GT ontvang je de auto gratis in de game.

Het unieke seizoensevent staat niet op zichzelf. Toyota Amerika en PlayStation zijn benieuwd naar de foto's van FT-1 Concept Coupé die jij in het speltype Reisfoto's van Gran Turismo 6 hebt genomen. Deel je foto's van de FT-1 Concept Coupé met de hashtag #CaptureGT6 en misschien verschijnt jouw kiekje in de sociale feeds van PlayStation Amerika en Toyota Amerika.

Tot slot wordt de snelste rondetijd van het seizoensevent op de Fuji Speedway GT als herhaling gedeeld op het officiële Amerikaanse YouTube-kanaal van PlayStation. Wie weet wordt jouw superronde dus door ruim 2,3 miljoen kijkers bekeken.

Tot ziens op het circuit!

(*Raadpleeg de gerelateerde links onder aan deze pagina voor meer informatie over het exporteren van foto's naar het XMB™-menu van je PS3™-systeem en vervolgens naar een extern apparaat.)