Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
SUBARU VIZIV GT Vision Gran Turismo:Unveiled
FILM AFSPELEN

FILM AFSPELEN

Gran Turismo®6

Introductie van de SUBARU VIZIV GT Vision Gran Turismo

De SUBARU VIZIV GT Vision Gran Turismo komt naar Gran Turismo 6, exclusief beschikbaar op PlayStation®3. Dit is de agressiefste sportwagen uit de geschiedenis van Subaru, als vanouds met heerlijke rijeigenschappen.

Hoe bemachtig je de auto

Update 1.14 wordt binnenkort vrijgegeven. Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis (hier vind je ook het presentatiefilmpje over de auto). Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Over de SUBARU VIZIV GT Vision Gran Turismo

Vision Gran Turismo is een revolutionair project dat in het leven is geroepen voor alle autoliefhebbers ter wereld. De auto die Subaru bijdraagt aan dit droomproject, waarbij internationale autofabrikanten en toonaangevende merken conceptwagens ontwikkelen voor de gamewereld, is een ultieme sportwagen met Subaru's prototypemotto VIZIV: Vision for Innovation. De Subaru VIZIV GT Vision Gran Turismo.

De ontwerptaal van de Subaru VIZIV 2 Concept, die in maart 2014 tijdens de Salon van Genève werd onthuld, is door Subaru's designteam voor het nieuwe model aangevuld met dynamische en strakke lijnen. De schouderlijn loopt vanaf de zeshoekige grille helemaal naar de achterkant. Zijn onkwetsbaar ogende carrosserie ziet eruit alsof hij is gesneden uit hard, massief metaal. De spatborden benadrukken zijn vorm driedimensionaal en het geheel geeft visueel invulling aan Subaru's visie voor een veilige en heerlijke rijervaring. Zijn grote diffuser, de in het dak geïntegreerde achterspoiler en het silhouet van een shooting brake zorgen voor aerodynamische perfectie en vallen op te midden van de andere bolides in de game.

Tijdens het ontwerpen van de carrosseriestructuur lag de nadruk op gewichtsbesparing, vandaar dat er overal koolstofvezel is gebruikt. Dat heeft geleid tot een totaalgewicht van 1380 kg, ondanks de zware accu's en motoren. De lichtgewicht body wordt aangedreven door Subaru's legendarische tweeliterboxermotor, waarin jarenlange autosportervaring is gestoken. De turbomotor met directe inspuiting is nog sterker dankzij de aangepaste begrenzer en wordt bijgestaan met één krachtige motor voor en twee achter, wat een totaalvermogen van 600 pk oplevert en een maximumkoppel van 800 Nm. De motoren kunnen onafhankelijk van elkaar worden gebruikt, wat leidt tot drastisch verbeterd bochtenwerk. De zogenaamde torque-vectoring-lampen die in de spatborden zijn ingebouwd visualiseren de beweging van de auto. Daardoor heeft hij dezelfde geweldige rijeigenschappen als welke Subaru dan ook en is hij geschikt voor iedereen, ongeacht zijn indrukwekkende prestaties.

Beleef de Subaru VIZIV GT Vision Gran Turismo, een auto die de idealen van Subaru, betrouwbaarheid en rijplezier, in de praktijk brengt met een ongeëvenaard agressief design en extreme prestaties.

Over Vision Gran Turismo

Vision Gran Turismo is een project waarbij internationaal toonaangevende merken conceptauto's ontwikkelen voor Gran Turismo en fans van de game. Binnenkort kun je nog meer fantastische modellen verwachten in de game!