Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
World Series

Maak de finale van de GT World Series live mee: de kaartverkoop voor de wereldfinales 2023 is gestart!

De tickets voor de wereldfinales van de Gran Turismo World Series (GTWS) 2023, van 1 tot 3 december in Barcelona, zijn nu verkrijgbaar.

Een ticket geeft je de kans om het laatste evenement van de Gran Turismo World Series 2023 hoogstpersoonlijk bij te wonen en met eigen ogen de strijd tussen de snelste coureurs ter wereld mee te maken.

Speciale pagina wereldfinales Gran Turismo World Series 2023
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2023/worldfinals/

De Platinum Tickets zijn nu verkrijgbaar en geven je toegang tot alle activiteiten tijdens het driedaagse racespektakel, plus exclusieve extra's. Op dinsdag 31 oktober gaan de Gold en General Admission Tickets in de verkoop, die je toegang geven tot de races en andere activiteiten op de dag van het ticket.

Op vrijdag 1 december gaat de raceweek van start met de TOYOTA GAZOO Racing GT Cup. In een finale op hoog niveau komen 24 topcoureurs samen. Als je ook maar even niet oplet, mis je een boel, want elke seconde telt in deze spannende race onder gelijke omstandigheden.

Op zaterdag 2 december wordt de Manufacturers Cup beslist. Twaalf teams van de hoogst geklasseerde fabrikanten online, aangevuld door onze officiële partners, Toyota, Genesis en Mazda, nemen het onderling tegen elkaar op.

En op zondag 3 december racen de twaalf snelste coureurs uit de online serie van de Nations Cup samen met hun landgenoten voor de eer in dit evenement voor driekoppige teams.

We organiseren daarnaast verschillende andere activiteiten op de locatie. Zo staan er ter ere van het tienjarig bestaan van Vision Gran Turismo modellen op ware grootte tentoongesteld in de Gran Turismo Garage om het verhaal van dit project uit te beelden. In de interactieve zone van de wereldfinaleslocatie vind je het GT Café, waar je een hapje en een drankje kunt doen.

Meer informatie over de verschillende tickets en de prijzen, een schema en toegang tot de locatie vind je op de speciale pagina van het evenement.

Hopelijk zien we je daar!

■ Overzicht evenement

Data: vrijdag 1 december – zondag 3 december
Locatie: Fira Barcelona Montjuic (Barcelona, Spanje): https://www.firabarcelona.com/en/montjuic/

■ Tickets

Alle tickets zijn verkrijgbaar via de speciale pagina van de wereldfinales van de GT World Series 2023 (https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2023/worldfinals/)

Tickets voor 3 dagen verkrijgbaar vanaf dinsdag 24 oktober
Het Platinum Ticket geeft je toegang tot alle races en activiteiten tijdens het driedaagse racespektakel, plus een exclusief T-shirt en een poster.

Platinum Ticket - €50

・Exclusief T-shirt van het Gran Turismo-evenement;
・Exclusieve poster van het Gran Turismo-evenement, met handtekening van Kazunori Yamauchi;
・Toegang tot de TOYOTA GAZOO Racing GT Cup, de Manufacturers Cup en de Nations Cup. (Inclusief vooraf toegewezen premium stoelen in Fira Barcelona Montjuic.);
・Eerder toegang om de Media Pro-Am-race en andere evenementen bij te wonen. (Vanaf 16:30 uur op vrijdag 1 december en zaterdag 2 december. Vanaf 14:30 uur op zondag 3 december.)


Tickets voor 1 dag verkrijgbaar vanaf dinsdag 31 oktober
De Gold en General Admission Tickets zijn dagkaarten met toegang tot een van de drie racedagen: de TOYOTA GAZOO Racing GT Cup (vrijdag), de Manufacturers Cup (zaterdag) of de Nations Cup (zondag).

Gold Ticket - €30

・Exclusief T-shirt van het Gran Turismo-evenement;
・Exclusieve poster van het Gran Turismo-evenement;
・Toegang tot één dag van het evenement. (Inclusief vooraf toegewezen premium stoelen in Fira Barcelona Montjuic.);
・Eerder toegang om de Media Pro-Am-race en andere evenementen bij te wonen. (Vanaf 16:30 uur op vrijdag 1 december en zaterdag 2 december. Vanaf 14:30 uur op zondag 3 december.)

General Admission Ticket - €15

・Exclusieve poster van het Gran Turismo-evenement;
・Toegang tot één dag van het evenement;
・Voor het grote publiek gaan de deuren op vrijdag 1 december en zaterdag 2 december open om 18:00 uur en op zondag 3 december om 15:30 uur.

Op de onderstaande pagina lees je er meer over:
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2023/worldfinals/ticket/