Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®6

Campagne 'Beste van Gran Turismo®' start vandaag

Vijftien jaar na de lancering van de originele Gran Turismo® klopt de nieuwste game uit de serie op de deur: Gran Turismo®6 ligt vanaf 6 december in de winkel. Er wachten je nieuwe spelonderdelen, auto’s, circuits en technologie in GT6™, maar in de tussentijd heb je nu de kans om naar de geschiedenis van Gran Turismo te kijken en ons te vertellen wat tot nu toe jouw #BestOfGT moment is.

De Real Driving Simulator zag in 1998 het levenslicht. De originele Gran Turismo® voor PlayStation® was het startsein van de succesvolste gameserie in de geschiedenis van PlayStation, een serie die het racegenre nieuw leven inblies met realistische graphics en auto-eigenschappen. Elke nieuwe game uit de reeks verbeterde zijn voorganger. Zo bevatte Gran Turismo®2 nog betere gameplay dan deel 1 en bereikte Gran Turismo®3 in 2001 een nieuw niveau van realisme op PlayStation®2. Met Gran Turismo®4 probeerde het team iets nieuws: het speltype B-Spec maakte zijn entree en stelde je in staat om uit je kuipstoel te stappen en als racemanager aan de slag te gaan. Minstens zo vernieuwend was het sociale element in het onlinegedeelte van Gran Turismo®5 Prologue op PlayStation®3. In 2010 kwam Gran Turismo®5 zelf uit en dat ging gepaard met honderden nieuwe auto’s, maar ook verbeterde 3D-graphics en een gloednieuwe game-engine. De game oogde en reed beter dan ooit.

Met zo’n groot gamingerfgoed heeft iedere Gran Turismo-fan zijn eigen favoriete auto, circuit en herinnering. Misschien was het die perfecte ronde in je favoriete supercar in GT2™, je eerste overwinning online in GT5™ Prologue of de inhaalmanoeuvre die je vorig jaar zo stijlvol voltooide en waar je vrienden het nog steeds over hebben. Doe mee op Facebook en Twitter om je #BestOfGT moment te delen en wie weet zie je jezelf voorbij komen in het Best of-filmpje dat we binnenkort uitbrengen!

Natuurlijk zul je in GT6 heel wat nieuwe herinneringen maken die tot de categorie ‘beste van Gran Turismo’ horen. Deze game wordt de meest realistische Gran Turismo tot nu toe dankzij het nieuwe physicsmodel, de verbeterde aerodynamica, ophanging en bandensimulatie en nog realistischere 3D-rendering. Vanaf 6 december kun je de game kopen, maar als je hem nu al reserveert, word je beloond met exclusieve bonussen voor in de game.