Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Algemene informatie

Dior en Kim Jones kondigen speciale samenwerking aan voor de wereldfinales 2023

Na de bijzondere samenwerking met Gran Turismo 7, die resulteerde in een unieke reeks producten, komt het luxueuze merk Dior met een nieuwe, speciale collectie die in het teken staat van de wereldfinales van de Gran Turismo World Series 2023.

Deze exclusieve producten, ontworpen door Artistic Director Kim Jones van Dior Men, werden gedragen door de deelnemers tijdens de wereldfinales: unieke schoenen, handschoenen en een pet.

De collectie is een combinatie van de code van Dior en die van de racewereld. Dat zie je terug in de handschoenen, geproduceerd door F1-racehandschoenspecialist Dal Rosso, die getooid zijn met het getal 47 – een verwijzing naar het jaar 1947, waarin Christian Diors eerste collectie werd gelanceerd.

De unieke interpretatie van de rallyschoenen is afkomstig uit de bekende Diorizon-collectie, en is uitgevoerd met een enkelstrap met het Dior-logo en de Dior Oblique-jacquard. De collectie wordt voltooid door een moderne pet met een geborduurd Dior-logo.

Samenwerking Gran Turismo × Dior

In de zomer van 2022 produceerde Kim Jones, Artistic Director van Dior Men, een virtuele capsule voor Gran Turismo 7. De door Kim Jones ontworpen collectie in Gran Turismo 7 bestaat uit een speciale race-outfit voor de coureur in de game plus een aangepaste sportwagen: de De Tomaso Mangusta (Christian Dior).