Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Porsche is coming to Gran Turismo #2
FILM AFSPELEN

FILM AFSPELEN

Gran Turismo™ Sport

Porsche komt naar Gran Turismo

Vandaag onthullen we met trots dat Porsche later dit jaar zijn Gran Turismo-debuut zal maken zodra Gran Turismo Sport in de winkels ligt. Vorige week, na de start van de Europese besloten bèta en de release van update 1.04, onthulden we afbeeldingen van de populaire Porsche 911 GT3 RS.

We zijn verguld met onze nieuwe samenwerking. Porsche is een toonbeeld van kracht in de autosport en het merk staat bekend als de koning van de endurance, dankzij de vele successen op dat gebied. De modelnamen, die rechtstreeks afstammen van races, zoals de Carrera, Targa en Panamera, zijn een teken van de historische relatie van het merk met de racerij. De autosport is altijd al onderdeel geweest van het DNA van Porsche. Voor de fabrikant gaat het niet zo zeer om prestige, maar om de voortdurende verbetering van zijn producten met technologie die afkomstig is uit de autosport.

Ook Polyphony begeeft zich de laatste jaren steeds meer in de autosport. Zo deed producer Kazunori Yamauchi mee aan de 24 uur van de Nürburgring en werd het toekomstige FIA Gran Turismo-kampioenschap opgezet.
Polyphony en Porsche werken vanuit hetzelfde principe en dezelfde filosofie met hun doel van duurzame autosport voor de volgende generatie. Autosportfans die droomden van het besturen van een Porsche in Gran Turismo Sport komen later dit jaar dus volop aan hun trekken.