Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Vision Gran Turismo

Teaser Bugatti Vision Gran Turismo onthuld

Bugatti heeft de eerste afbeelding onthuld van het Vision Gran Turismo-project van het merk. Dit virtuele studiemodel zal worden gepresenteerd tijdens de IAA in Frankfurt, van 17 tot 27 september 2015.

“Bugatti, de meest exclusieve producent van supercars ter wereld, maakt auto's voor een bijzonder select groepje autoconnaisseurs”, aldus Wolfgang Dürheimer, President van Bugatti Automobiles S.A.S. “Maar tegelijkertijd wordt Bugatti bewonderd door ontelbare fans van over de hele wereld. Dat enthousiasme stellen wij zeer op prijs. De Bugatti Vision Gran Turismo maakt ons merk bereikbaar voor hen, maar ook voor gamers en liefhebbers van snelheid, waar ook ter wereld. Want niet iedereen heeft de middelen om een echte Bugatti te kopen. Zo kan iedereen profiteren van ons succes. Dit is een project voor onze fans.”

“Ik was vereerd en verbaasd dat zo'n legendarisch, traditioneel merk als Bugatti mijn passie en visie voor Gran Turismo deelt”, zegt Kazunori Yamauchi, President van Polyphony Digital. “Bugatti heeft een enerverend concept voor Vision Gran Turismo ontwikkeld en natuurlijk is het een razendsnel model met een fascinerend design. Ik ben erg onder de indruk van Bugatti's aandacht voor details in de technische implementatie.”

“De Bugatti Vision Gran Turismo is geen fantasieproduct zoals je ze gebruikelijk ziet in deze categorie van de game”, verklaart Achim Anscheidt, hoofd van het designteam van Bugatti. “We wilden een voertuig ontwikkelen waarmee je ook het echte circuit op kon als je de virtuele wereld verliet. Bugatti Vision Gran Turismo staat voor realisme.“

Met het virtuele concept van de Bugatti Vision Gran Turismo presenteert Bugatti de nieuwe vorm- en designtaal waarmee het merk een nieuw hoofdstuk inluidt, na het tijdperk van de Veyron.

“Bugatti’s design-DNA heeft een nieuwe evolutionaire fase bereikt”, kondigt Anscheidt aan. “Gezien de aard van het project is ons studiemodel voor Vision Gran Turismo extremer en nog meer gericht op prestaties. Maar de progressieve designtaal geeft een indrukwekkende demonstratie van de route die het Bugatti-design de komende jaren zal bewandelen.”

Binnenkort kun je meer updates verwachten, inclusief de officiële onthulling!