Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Aankondiging besloten bèta Gran Turismo Sport

Kazunori Yamauchi, president van Polyphony Digital Inc.

Hallo GT-fans!

Polyphony kondigt met grote trots de besloten bèta van Gran Turismo Sport aan. Als bètadeelnemer krijg je een voorproefje van de manier waarop Gran Turismo de toekomst van het racen verandert, met zeer competitieve races tegen andere gebruikers uit het hele land en uiteindelijk van over de hele wereld.
Tijdens de bètafase staan er elke dag een paar auto's en circuits tot je beschikking om online te racen tegen anderen. Het auto- en circuitaanbod wisselt van tijd tot tijd in deze periode, zodat we onze GT-fans kunnen testen met verschillende racecategorieën en circuitconfiguraties!

Het is tevens de eerste keer dat je kunt zien hoe het coureursprofiel is geïntegreerd in GT Sport. De introductie van de sportiviteitsbeoordeling (van je gedrag op het circuit) en de coureursbeoordeling (je globale snelheid en prestatieniveau tijdens races) zorgt ervoor dat je online wordt gekoppeld aan gelijken, zodat er aan elke race een gebalanceerde groep van competitieve coureurs meedoet.

De eerste fase van de besloten bèta gaat op 17 maart van start en is alleen open voor bepaalde Amerikaanse PSN-online-id's.

Zoals vaak het geval is bij bètaprogramma's wordt deze groep geleidelijk uitgebreid, zodat we op een optimale manier gegevens kunnen verzamelen. Voor het begin van de bèta hebben we besloten dat de Amerikaanse tijdzones het best passen bij het schema van de ontwikkelaars in Tokio.

Aanvankelijk zullen de servers op specifieke momenten beschikbaar zijn. Via GT.com zullen we deze tijdstippen delen zodra de lancering van de bèta dichterbij komt.

Zodra de bèta groter wordt, ben je welkom in fase 2 als je je hebt opgegeven via de pagina 'Aanmelding voor de SIEE-bèta van Gran Turismo Sport' (zie onderstaande link) of als je een rechtstreekse e-mail hebt ontvangen. Er is weinig plek, dus de kans bestaat dat je niet naar fase 2 kunt. Maar tot de game in de winkel ligt, komen er nog meer bèta-activiteiten aan!