Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Bericht over uitreiking GR Supra-geschenkauto voor invullen enquête

We zijn begonnen met het uitreiken van de 'GR Supra (Nürburgring 24 Hours Race 2019 Livery)'-auto voor gebruik in Gran Turismo Sport aan iedereen die de GR Supra-enquête heeft ingevuld in oktober en november.

We hebben wereldwijd ruim 100.000 ingevulde enquêtes ontvangen, zowel via Gran Turismo Sport als op gran-turismo.com. Hartelijk dank aan iedereen die heeft deelgenomen.

De 'GR Supra (Nürburgring 24 Hours Race 2019 Livery)'-geschenkauto is een bolide uit de Gr.4-klasse met een livery die in 2019 is gebruikt tijdens de 24-uursrace op de Nürburgring. Deze unieke auto combineert de prestaties en het exterieur van de standaard Gr.4-raceauto met het interieur van de straatversie en is alleen beschikbaar voor degenen die de enquête hebben ingevuld.

Bezitters van deze auto kunnen hem gebruiken in dagelijkse races en in online races voor de Nations Cup in het speltype Sport.

Hou er rekening mee dat je de auto in de game kunt verkopen, maar dat het daarna niet mogelijk is om hem weer terug te krijgen.

Zo haal je je beloning op

Log in op Gran Turismo Sport met hetzelfde PlayStation™Network-account waarmee je de enquête hebt ingevuld. Een notificatie over je beloning verschijnt in het beginscherm en de auto wordt automatisch toegevoegd aan je garage.

Je kunt de beloning ophalen van 16 december 2019 tot 15 juni 2020.

Ik kan mijn beloning niet ophalen

Afhankelijk van de updatestatus van je notificaties, verschijnt de notificatie over je beloning mogelijk niet in beeld. Volg onderstaande stappen als je de geschenkauto niet kunt ophalen:

 ・Controleer je internetverbinding;
 ・Verifieer dat de status van de online server op de beginpagina van 'Gran Turismo Sport' normaal wordt weergegeven;
 ・Open het snelmenu van de PS4 en selecteer 'Applicatie sluiten' om GT Sport af te sluiten en start de game opnieuw op;
 ・Start het PS4-systeem opnieuw op.