Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
GT Academy

Jann Mardenborough door SportsPro Media uitgeroepen tot 50e best te vermarkten sporter ter wereld

Jann Mardenborough, de Europese GT Academy-winnaar van 2011, is verkozen tot de vijftigste best te vermarkten sporter ter wereld. Daarmee staat hij in hetzelfde lijstje als supersterren zoals Messi, Bolt en Hamilton.

Jann, die sinds zijn overwinning in de NISMO PlayStation® GT Academy in 2011 flink carrière maakt in de autosport, behoort naar verwachting de komende drie jaar tot de vijftig sporters die het best te vermarkten zijn. Het lijstje, opgesteld door SportsPro Media, houdt rekening met bijvoorbeeld waarde in verhouding tot kosten, leeftijd, thuismarkt, charisma, bereidheid tot marketingactiviteiten en cross-over-aantrekkingskracht. In de sectie met gerelateerde links, hieronder, vind je de volledige lijst van SportsPro Media.

Met twee andere oud-Academy-winnaars, Lucas Ordóñez en Mark Shulzhitskiy, doet Jann met de nieuwe Nissan GT-R LM NISMO LMP1 op 13 en 14 juni mee aan de 24 uur van Le Mans.

De online GT Academy 2015-competitie is tot 16 juni nog beschikbaar via Gran Turismo®6 . Raadpleeg voor verdere informatie de speciale GT Academy-pagina via de link in de sectie met gerelateerde links.

Over SportsPro Media

SportsPro is marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het gebied van nieuws, meningen, analyse en inhoud met betrekking tot de internationale sportindustrie, zowel via gedrukte als online media en conferenties.