Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo®6

1e fotoserie vrijgegeven op website Ode aan Ayrton Senna

Met het oog op de release van nieuwe gamecontent eind mei, exclusief op PlayStation®3, is de volgende content toegevoegd aan de Ode aan Ayrton Senna, een speciale sectie op gran-turismo.com.

Introductie

De Ode aan Ayrton Senna is een vierdelige reeks van speciale content waarin je het leven van Senna volgt via foto's en filmpjes. Je krijgt de kans om Senna's carrière zelf opnieuw te beleven door met dezelfde bolides te rijden en dezelfde wedstrijden te racen die hem legendarisch hebben gemaakt. Denk aan de #17 DAP Racing Kart waarmee hij uitkwam in het kartwereldkampioenschap en de Lotus 97T F1-wagen waarmee hij furore maakte op bijvoorbeeld het Brands Hatch GP-circuit en het Italiaanse Monza Circuit. Deze twee circuits zijn volledig aangepast aan hun originele lay-outs uit de jaren 1980.

Extra autoafbeeldingen

We hebben ook beelden vrijgegeven van de DAP Racing Kart #17.

Fotoserie

Fotoserie 1 is vrijgegeven. Dit is een korte versie van de Ode aan Ayrton Senna die je in de game kunt bekijken. Deel 2 staat gepland voor 19 mei.

De bovenstaande content kun je bekijken op de speciale Ode-aan-Ayrton-Senna-site, die je kunt bereiken via de gerelateerde links onder aan deze pagina.