Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
FIA GT Championships

Uitzending wereldfinales van de 2021-serie op 3-5 december!


Alle actie van de wereldfinales van de 2021-serie van de FIA Gran Turismo Championships wordt van 3 tot en met 5 december uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal Gran Turismo TV en Gran Turismo LIVE.

Op 3 december zenden we ook de Grote Finale van de TOYOTA GAZOO Racing GT Cup 2021 uit, waarbij topcoureurs strijden om de titel van beste GR-coureur ter wereld. Tijdens de Nations Cup op 5 december is er daarnaast een spannende aankondiging van Porsche over Vision Gran Turismo.

Evenementpagina wereldfinales 2021-serie
https://www.gran-turismo.com/be-nl/worldseries2021/world_finals/

■ TOYOTA GAZOO Racing GT Cup 2021 - Stream begint op 3 december om 15:00 (CET)

・Kijk op Gran Turismo LIVE

Aan de Grote Finale doen in totaal 24 TGR-coureurs mee, bestaande uit de beste spelers van alle zeven races in de serie en degenen die hun TGR-deelname hebben verdiend via regionale TGR-activiteiten. Pakt regerend kampioen Takuma Miyazono zijn tweede TGR-titel op rij of komt er een nieuwe kampioen in 2021?

■ Manufacturer Series - Stream begint op 4 december om 15:00 (CET)

・Kijk op Gran Turismo LIVE

In ronde 4 nam Toyota de leiding over van Mazda, maar de teams gaan zij aan zij de wereldfinales in met 13 punten. Welke van de 12 automerken wordt gekroond tot seriekampioen van 2021?

■ Nations Cup - Stream begint op 5 december om 15:00 (CET)

・Kijk op Gran Turismo LIVE


De Italiaan Valerio Gallo heeft het hele jaar door uitstekend geracet en punt na punt gepakt tijdens de 2021-serie en gaat als koploper de wereldfinales in, met een voorsprong van zes punten op de nummer twee, Jose Serrano uit Spanje. Wie is in staat om de Italiaanse maestro een halt toe te roepen?

Ga voor meer informatie over de deelnemende coureurs en de toernooistructuur naar de evenementpagina van de wereldfinales van de 2021-serie op gran-turismo.com.

https://www.gran-turismo.com/be-nl/worldseries2021/world_finals/

Toernooioverzicht wereldfinales 2021-serie

Na een jaar vol fantastische raceactie bereikt de 2021-serie van de FIA Gran Turismo Championships eindelijk zijn climax tijdens de wereldfinales.

Dit is de vierde editie van de FIA Gran Turismo Championships. De 2021-serie vond volledig online plaats.

De 2021-serie begon met de jaarlijkse online serie in april. Ter vervanging van de Top 16 Superstars-races van voorgaande jaren vonden er ook nog vier World Series-events plaats. Halverwege het seizoen werd in augustus de World Series Showdown verreden. Nu komen de 58 coureurs die zich hebben gekwalificeerd naar het podium van de wereldfinales om uit te maken welk land/regio en welke fabrikant de snelste ter wereld zijn.

Daarnaast wordt de Grote Finale van de wereldwijde TOYOTA GAZOO Racing GT Cup 2021, een merkenrace, voor de derde opeenvolgende keer georganiseerd. In deze serie worden de coureurs maximaal beproefd onder gelijkwaardige omstandigheden.

Wie slaat toe als het echt moet in de beslissende races van de 2021-serie? Mis het niet!