GT

Please select your country / region

Close Window
BENL
AllesInformatieSpeltype SportOnderhoudUpdateTips

Terug naar overzicht

SPELTYPE SPORT
Update overzicht FIA GT Championships 2020-serie
09/10/2020

Op vrijdag 9 oktober is de overzichtspagina van de FIA Gran Turismo Championships 2020-serie bijgewerkt. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste wijzigingen.

■ Extra fase 2020-serie

Dit is een tijdrit waarin je kunt meedingen naar een extra kans op een plek in de online regionale finales van de Nations Cup. Het event is beschikbaar van donderdag 15 oktober om 8:00 uur (CET) tot zondag 25 oktober om 15:59 uur (CET).

Als je tijd snel genoeg is om te voldoen aan de selectiecriteria voor deze fase, kun je doorgaan naar de online regionale finales van de Nations Cup, die gepland staan voor november.

Je komt niet in aanmerking voor deze uitverkiezing als je al een plek in de online regionale finales hebt verdiend tijdens fases 1-3 van de online serie van de Nations Cup 2020. (We publiceren op een later tijdstip een overzicht van deelnemers die zich al hebben gekwalificeerd.)

■ Online regionale finales Nations Cup

Tijdens de online regionale finales van de Nations Cup wordt bepaald welke deelnemers zich kwalificeren voor de online wereldfinales van de Nations Cup.

Dit event is open voor alle deelnemers die op basis van de klassementen van fases 1-3 van de online serie van de Nations Cup 2020 zijn geselecteerd en degenen die zijn geselecteerd op basis van de extra fase van de 2020-serie.

De online regionale finales van de Nations Cup wordt onderverdeeld in 3 regio's: Europa/Midden-Oosten/Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, en Azië-Oceanië. De beste deelnemers uit elke regio gaan door naar de online wereldfinales, die gepland staan voor december.

■ Online wereldfinales

De online wereldfinales worden online verreden in december.

De onderstaande deelnemers en fabrikanten komen in aanmerking voor deelname aan de online wereldfinales.

Nations Cup
・ Deelnemers uit elke regio die zijn geselecteerd tijdens de online regionale finales;
・ De winnaar van de World Tour 2020 - Sydney.

Manufacturer Series
・12 fabrikanten, bestaande uit de officiële partners en de hoogst geklasseerde fabrikanten uit fases 1-3 van de online serie van de Manufacturer Series 2020.

Net als de winnaars van de FIA Gran Turismo Championships van 2018 en 2019 ontvangen de winnaars van deze online wereldfinales hun prijzen tijdens de FIA Uitreikingsceremonie die gepland staat voor december.

We kondigen meer informatie over de racedatums en YouTube-datums voor de online regionale finales van de Nations Cup en de online wereldfinales aan zodra ze vaststaan.

Ga voor bijgewerkte informatie over de kampioenschappen naar de pagina ‘Overzicht FIA Certified Gran Turismo Championships 2020-serie’.

Terug naar overzicht