Informatie

Race Together: een nieuw, tijdelijk event met Gran Turismo Sophy!


Op 20 februari hebben Polyphony Digital en Sony AI de eerste wereldwijde release van Gran Turismo Sophy (GT Sophy) aangekondigd. Sony's baanbrekende AI-coureur debuteert in het nieuwe speltype Race Together in Gran Turismo 7 op de PlayStation®5-console.

Race Together, dat door Sony AI in samenwerking met Sony Interactive Entertainment in één jaar is ontwikkeld, is een tijdelijk event waarin iedereen de kans krijgt om in Gran Turismo 7 tegen GT Sophy te racen, ongeacht je niveau.

In Race Together daag je GT Sophy uit in een reeks van vier races die steeds wat moeilijker worden, van beginners, tot gevorderden en experts. In elk van de vier races neem je het op tegen vier GT Sophy-auto's van verschillende niveaus. Als je het aandurft, kun je het zelfs rechtstreeks tegen GT Sophy opnemen in een onderling duel, met identiek afgestelde auto's waarmee GT Sophy pas echt laat zien waartoe de AI allemaal in staat is.

Ook introduceert Race Together een nieuwe emojifunctie waarmee de GT Sophy-auto's tijdens de race laten zien hoe de AI reageert op wat er gebeurt op de baan.

Race Together maakt onderdeel uit van update 1.29 en is beschikbaar tot eind maart. Grijp deze unieke kans om het circuit te delen met GT Sophy!

Zo speel je Race Together

1. Je kunt dit event spelen via de Race Together-banner rechts boven op de wereldkaart. Je moet collectieniveau 6 hebben behaald en update 1.29 hebben geïnstalleerd.

2. In het hoofdscherm van Race Together vind je vier races. Elke race kent drie niveaus: voor beginners, gevorderden en experts. In 1 tegen 1 neem je het rechtstreeks op tegen GT Sophy. Via de knop links onder in beeld ga je naar de officiële website van GT Sophy.

3. Het nieuwe event Race Together bevat ook emoji's die boven de naam of positie van de GT Sophy-auto worden getoond. Zo kun je zien hoe GT Sophy reageert op wat er op de baan gebeurt. Er zijn allerlei emoji's, zodat de AI een groot aantal emoties kan tonen.

4. In het speltype 1 tegen 1 kun je tegen de bovenmenselijk snelle GT Sophy racen met een gelijkwaardige auto. Ook kun je een vriendenklassement bekijken en de beste 10 coureurs zien om te kijken hoe zij het ervan afbrengen in 1 tegen 1.