Informatie

Bekend probleem met op 25 januari verstrekte autovouchers [UPDATE]

Om problemen met de hieronder genoemde auto's op te lossen, worden er op onderstaande datum en tijdstip vervangende autovouchers uitgedeeld voor de Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept, de beloning van de Kijkerscadeau-campagne tijdens de World Series 2023 Manufacturers Cup, en de Gran Turismo Concept BVLGARI Aluminium Vision Gran Turismo, een speciale bonus voor kopers van het BVLGARI Aluminium Gran Turismo Special Edition-horloge.

■ Datum en tijdstip vervangende vouchers
- Dinsdag 30 januari vanaf 8:00 (UTC)
- Dinsdag 30 januari vanaf 9:00 (CET)

Je moet de autovoucher voor de Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept binnen twee weken gebruiken, dus je hebt tot dinsdag 13 februari de tijd.

■ [UPDATE: 30 januari 2024]

We zijn ervan op de hoogte dat het onmogelijk is om stijlen toe te passen die zijn gemaakt voor de volgende auto's, die op 25 januari 2024 zijn uitgedeeld aan spelers die daarvoor in aanmerking kwamen:
  ・Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo Concept
  ・BVLGARI Aluminium Vision Gran Turismo

Terwijl we aan een oplossing werken, kun je het volgende doen om het probleem te vermijden:
 - Pas geen stijlen toe die zijn gemaakt voor de bovenstaande, op donderdag 25 januari 2024 verstrekte auto's;
 - Alleen stijlen voor auto's die op dinsdag 30 januari 2024 opnieuw zijn uitgedeeld, of zijn gekocht in Brand Central, kun je bewerken en opslaan;
 - Om verwarring in de garage te voorkomen, kun je de auto's die je hebt bemachtigd met de op 25 januari 2024 verstrekte autovouchers het beste verwijderen, samen met de stijlen die je ervoor hebt gemaakt:
  ・Je kunt auto's verwijderen via [Tweedehandsauto's] > [Autotaxatieservice], of via [Garage] > [Verwijderen]. (Het menu 'Autotaxatieservice' is alleen beschikbaar als je het hebt ontgrendeld door de game te spelen. De optie 'Verwijderen' is alleen beschikbaar als er twee modellen van dezelfde auto in de garage staan);
  ・Stijlen kun je verwijderen via [Showcase] > [Mijn items].

Onze excuses voor het ongemak.

Bedankt voor je steun en veel plezier verder met Gran Turismo 7!