Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
World Series

De World Series Showdown 2023 wordt op 11 en 12 augustus gehouden in Amsterdam, met livestreams van de races!

De World Series Showdown 2023 wordt op 11 en 12 augustus gehouden in Amsterdam. De Showdown is het eerste live-evenement van 2023 en is onderdeel van de Gran Turismo World Series, het officiële internationale kampioenschap van Gran Turismo.

De hoogst geklasseerde coureurs uit de online serie van de GTWS maken onderling uit wie de snelste is van allemaal. In de Nations Cup vertegenwoordigen de coureurs hun thuisland en in de Manufacturers Cup strijden de grootste fabrikanten om de titel.

Alle races van de World Series Showdown worden live uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal Gran Turismo TV en in Gran Turismo LIVE.

Ga naar de speciale pagina van het evenement voor meer informatie over de deelnemende coureurs en het uitzendschema van de Showdown.

Evenementpagina World Series Showdown

https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2023/showdown/

・Deelnemende coureurs
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2023/showdown/competitors/

・Racestructuur
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2023/showdown/race_structure/

Manufacturers Cup

[Schema live-uitzendingen]
Vrijdag 11 augustus, 19:00 CEST

Er nemen in totaal 12 fabrikanten deel aan de Showdown, bestaande uit onze officiële GTWS-partners Toyota, Genesis en Mazda en de hoogst geklasseerde fabrikanten uit de online serie die in juni en juli is gehouden.

Elke fabrikant wordt vertegenwoordigd door een team van drie coureurs. Deze coureurs zijn geselecteerd uit de hoogst geklasseerde spelers uit elke regio van de GTWS Manufacturers Cup.

Het internationale fabrikantklassement wordt aangevoerd door het legendarische Britse merk McLaren, gevolgd door Toyota, de winnaar van de wereldfinale in 2022. Nissan en de eeuwige grootmacht Subaru gooiden ook hoge ogen. Omdat alle fabrikanten zich online lieten gelden, is er geen duidelijke favoriet aan te wijzen voor de Showdown van 2023.

Nations Cup

[Schema live-uitzendingen]
Zaterdag 12 augustus, 19:00 CEST

In de Nations Cup Showdown vertegenwoordigen coureurs hun thuisland. Er zijn 12 landen uitgekozen op basis van de regionale puntenklassementen van de online serie die van mei tot juni is gehouden.

In de GTWS 2023 zal de Nations Cup voor het eerst een teamevenement zijn. De teams die hun land vertegenwoordigen bestaan uit de drie hoogst geklasseerde spelers van dat land.

Kylian Drumont, de Showdown-kampioen van 2022, vertegenwoordigt Frankrijk samen met de veteraan Baptiste Beauvoir en andere oudgediende Thomas Labouteley. Coque López, de wereldfinalewinnaar van 2022, vertegenwoordigt Spanje samen met Jose Serrano en een veelbelovende rookie. Alle topcoureurs strijden in deze nieuwe opzet om de nationale trots. Deze eerste teamrace van de Nations Cup mag je niet missen.

Twee speciale bonuscampagnes om de World Series Showdown te vieren

Om de World Series Showdown te vieren, organiseren we twee speciale bonuscampagnes waaraan je rechtstreeks kunt deelnemen in Gran Turismo 7.

Er zijn twee 'Voorspel de winnaars'-campagnes, voor beide Cups een. Daarnaast is er een 'Kijkerscadeau'-campagne, waarvoor je alleen maar hoeft te kijken om in de prijzen te vallen. In het onderstaande artikel lees je er meer over.

Vier de World Series Showdown met twee giveaway-acties: prijzen in de game en eerder toegang tot de Toyota Himedic!
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/news/00_5967273

Tickets voor het evenement zijn nu te koop!

Tickets om live aanwezig te zijn bij de World Series Showdown in Amsterdam zijn nu te koop. Klik op de link hieronder voor meer informatie.
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2023/showdown/ticket/