Please select your country / region

Close Window
GT
Κοινότητα GT SPORT
GR
Gran Turismo™ Sport

Ανακοίνωση των Λεπτομερειών του Διαγωνισμού «GR Supra GT Cup»

Κυκλοφόρησαν οι λεπτομέρειες σχετικά με το «GR Supra GT Cup», το πρώτο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Ίδιου Μοντέλου του Gran Turismo Sport.

Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων e-Motorsport που ξεκίνησε φέτος η Toyota GAZOO Racing, που αφορά σε αγώνες αυτοκινήτων ίδιου μοντέλου με το GR Supra RZ. Ξεπερνώντας τα όρια μεταξύ πραγματικού και εικονικού, τα εποικοδομητικά σχόλια και οι αξιολογήσεις που θα ληφθούν μέσω αυτού του πρωταθλήματος, θα βοηθήσουν να διαμορφωθεί το μέλλον του προϊόντος Supra στον πραγματικό κόσμο.

Το «GR Supra GT Cup», που φέτος διεξάγεται για πρώτη φορά, θα ξεκινήσει στις 27 Απριλίου και αποτελείται από 13 διαδικτυακούς Γύρους, με τους παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης να περνάνε στον Τελικό, μια ζωντανή διοργάνωση που έχει προγραμματιστεί για το Φθινόπωρο και που θα αναδείξει τον πρώτο, υψηλού κύρους, πρωταθλητή.

Ελπίζουμε να ανυπομονείτε για τις συναρπαστικές δραματικές σκηνές και τις άγριες αμφίρροπες αναμετρήσεις που μόνο ένα ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω του αγώνα αυτοκινήτων ίδιου μοντέλου, μπορεί να σας προσφέρει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες και τα προαπαιτούμενα συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ειδικό ιστότοπο TOYOTA GAZOO Racing 'GR Supra GT Cup'.

■ Λεπτομέρειες GR Supra GT Cup

Όνομα Πρωταθλήματος GR Supra GT Cup
Πρόγραμμα Απρίλιος – Οκτώβριος 2019
Τοποθεσίες Προκριματικός: Διαδικτυακός, παγκόσμιος (13 Γύροι)

Τελικός: Ζωντανή διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί στο Τόκιο (Οκτώβριο), σε συνδυασμό με τα FIA GT Championships
Γύροι Προκριματικός: 13 Γύροι σε όλη τη διάρκεια του έτους

Τελικός: 1 Γύρος

■ Ημερολόγιο Αγώνων

Διαδικτυακός Προκριματικός

Γύρος Πρόγραμμα Πίστα
Γύρος 1 27 Απριλίου Fuji International Speedway (Ιαπωνία)
Γύρος 2 4 Μαΐου Circuit de Barcelona-Catalunya Διάταξη Grand Prix (Ισπανία)
Γύρος 3 11 Μαΐου Blue Moon Bay Speedway (ΗΠΑ)
Γύρος 4 18 Μαΐου Circuit de la Sarthe (Γαλλία)
Γύρος 5 25 Μαΐου Nürburgring 24h (Γερμανία)
Γύρος 6 29 Ιουνίου Red Bull Ring (Αυστρία)
Γύρος 7 6 Ιουλίου Autódromo De Interlagos (Βραζιλία)
Γύρος 8 13 Ιουλίου Mount Panorama Motor Racing Circuit (Αυστραλία)
Γύρος 9 27 Ιουλίου Tokyo Expressway - Νότιος Εσωτερικός Βρόχος (Ιαπωνία)
Γύρος 10 3 Αυγούστου Willow Springs International Raceway: Big Willow (ΗΠΑ)
Γύρος 11 10 Αυγούστου Autodromo Nazionale Monza (Ιταλία)
Γύρος 12 17 Αυγούστου Suzuka Circuit (Ιαπωνία)
Γύρος 13 7 Σεπτεμβρίου Nürburgring 24h (Γερμανία)

Τελικός

Γύρος Πρόγραμμα Πίστα
Τελικός Γύρος Τελικός Γύρος (ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ)

(Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι οι ημερομηνίες και οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν).

■ Ώρες Αγώνων

Περιοχές Συμμετεχόντων Ώρες Έναρξης
Ασία 19:00 (JST)
Ωκεανία 16:00 (AEST) / 18:00 (NZST)
Ευρώπη/Μέση Ανατολή/Αφρική 19:00 (Ώρα Ελλάδας)
Βόρεια Αμερική 14:00 (PDT) / 17:00 (EDT)
Κεντρική και Νότια Αμερική 18:00 (BRT) / 16:00 (CDT)

(Οι ώρες αγώνων για τους Γύρους 4, 5 και 13, θα ξεκινήσουν 30 λεπτά νωρίτερα. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι οι ώρες αγώνων ενδέχεται να αλλάξουν).