GT

Please select your country / region

Close Window
Κοινότητα GT SPORT
GR
ΌλαΠληροφορίεςΛειτουργία SportΣυντήρησηΕνημέρωσηTIPS

Επιστροφή στη Λίστα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ανακοίνωση των Λεπτομερειών του Διαγωνισμού «Κύπελλο GR Supra GT»
23/04/2019

Κυκλοφόρησαν οι λεπτομέρειες σχετικά με το «Κύπελλο GR Supra GT», το πρώτο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Ίδιου Μοντέλου του Gran Turismo Sport.

Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων e-Motorsport που ξεκίνησε φέτος η Toyota GAZOO Racing, που αφορά σε αγώνες αυτοκινήτων ίδιου μοντέλου με το GR Supra RZ. Ξεπερνώντας τα όρια μεταξύ πραγματικού και εικονικού, τα εποικοδομητικά σχόλια και οι αξιολογήσεις που θα ληφθούν μέσω αυτού του πρωταθλήματος, θα βοηθήσουν να διαμορφωθεί το μέλλον του προϊόντος Supra στον πραγματικό κόσμο.

Το «Κύπελλο GR Supra GT», που φέτος διεξάγεται για πρώτη φορά, θα ξεκινήσει στις 27 Απριλίου και αποτελείται από 13 διαδικτυακούς Γύρους, με τους παίκτες που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης να περνάνε στον Τελικό, μια ζωντανή διοργάνωση που έχει προγραμματιστεί για το Φθινόπωρο και που θα αναδείξει τον πρώτο, υψηλού κύρους, πρωταθλητή.

Ελπίζουμε να ανυπομονείτε για τις συναρπαστικές δραματικές σκηνές και τις άγριες αμφίρροπες αναμετρήσεις που μόνο ένα ισορροπημένο παιχνίδι, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω του αγώνα αυτοκινήτων ίδιου μοντέλου, μπορεί να σας προσφέρει.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες και τα προαπαιτούμενα συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ειδικό ιστότοπο TOYOTA GAZOO Racing 'GR Supra GT Cup'.

■ Λεπτομέρειες Κυπέλλου GR Supra GT

Όνομα Πρωταθλήματος Κύπελλο GR Supra GT
Πρόγραμμα Απρίλιος – Οκτώβριος 2019
Τοποθεσίες Προκριματικός: Διαδικτυακός, παγκόσμιος (13 Γύροι)

Τελικός: Ζωντανή διοργάνωση πρόκειται να διεξαχθεί στο Τόκιο (Οκτώβριο), σε συνδυασμό με τα Πρωταθλήματα FIA GT
Γύροι Προκριματικός: 13 Γύροι σε όλη τη διάρκεια του έτους

Τελικός: 1 Γύρος

■ Ημερολόγιο Αγώνων

Διαδικτυακός Προκριματικός

Γύρος Πρόγραμμα Πίστα
Γύρος 1 27 Απριλίου Fuji International Speedway (Ιαπωνία)
Γύρος 2 4 Μαΐου Circuit de Barcelona-Catalunya Grand Prix Layout (Ισπανία)
Γύρος 3 11 Μαΐου Blue Moon Bay Speedway (ΗΠΑ)
Γύρος 4 18 Μαΐου Circuit de la Sarthe (Γαλλία)
Γύρος 5 25 Μαΐου Nürburgring 24h (Γερμανία)
Γύρος 6 29 Ιουνίου Red Bull Ring (Αυστρία)
Γύρος 7 6 Ιουλίου Autódromo De Interlagos (Βραζιλία)
Γύρος 8 13 Ιουλίου Mount Panorama Motor Racing Circuit (Αυστραλία)
Γύρος 9 27 Ιουλίου Tokyo Expressway - South Inner Loop (Ιαπωνία)
Γύρος 10 3 Αυγούστου Willow Springs International Raceway: Big Willow (ΗΠΑ)
Γύρος 11 10 Αυγούστου Autodromo Nazionale Monza (Ιταλία)
Γύρος 12 17 Αυγούστου Suzuka Circuit (Ιαπωνία)
Γύρος 13 7 Σεπτεμβρίου Nürburgring 24h (Γερμανία)

Τελικός

Γύρος Πρόγραμμα Πίστα
Τελικός Γύρος Τελικός Γύρος (ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ)

(Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι οι ημερομηνίες και οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν).

■ Ώρες Αγώνων

Περιοχές Συμμετεχόντων Ώρες Έναρξης
Ασία 19:00 (JST)
Ωκεανία 16:00 (AEST) / 18:00 (NZST)
Ευρώπη/Μέση Ανατολή/Αφρική 19:00 (Ώρα Ελλάδας)
Βόρεια Αμερική 14:00 (PDT) / 17:00 (EDT)
Κεντρική και Νότια Αμερική 18:00 (BRT) / 16:00 (CDT)

(Οι ώρες αγώνων για τους Γύρους 4, 5 και 13, θα ξεκινήσουν 30 λεπτά νωρίτερα. Παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας ότι οι ώρες αγώνων ενδέχεται να αλλάξουν).

Επιστροφή στη Λίστα