Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ Sport

Aankondiging van de Thrustmaster T-GT, de officiële premium stuurcontroller voor Gran Turismo Sport

De komst van een premium stuurcontroller was al eerder voorspeld en tijdens E3 in Los Angeles is hij officieel aangekondigd. Het nieuwe stuurwiel heet T-GT. Deze premium stuurcontroller is het resultaat van vier jaar samenwerking tussen Thrustmaster en Gran Turismo.

Voor Gran Turismo lag de nadruk tijdens de ontwikkeling van de T-GT niet alleen op feedbackkracht, maar ook op lineariteit van het koppel, de precisie en de consistentie. De stuurcontroller gebruikt een borstelloze T-40VE-motor die voor een nauwkeurige en consistente force feedback zorgt, zelfs tijdens lange races. Het in echt leder omwikkelde stuur bevat vier keuzeknoppen en twee instelbare ministicks. Maar de controller biedt meer dan alleen force feedback. Het T-DFB (Depth FeedBack)-systeem brengt gedetailleerde informatie in het bereik van 30Hz tot 100Hz over op het stuur, zodat je informatie doorkrijgt die je met alleen de gemotoriseerde force feedback niet had ontvangen. Dit is een exclusieve feature die voor een ongekend racegevoel zorgt in Gran Turismo Sport.

De aanbevolen winkelprijs van de Thrustmaster T-GT in de VS, Europa en het VK is $799,99, €799,99 en £699,99. Binnenkort volgt meer informatie over de Thrustmaster T-GT.