Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ 7

De Olympic Esports Series 2023 Motor Sport Finals in Singapore barst bijna los! Probeer het speciale event als voorproefje!

De finales van de Olympic Esports Series 2023 op zondag 25 juni vinden plaats in het Suntec Centre in Singapore.

De Olympic Esports Series 2023 is een wereldwijde, virtuele, gesimuleerde sportcompetitie die is ontwikkeld door het IOC in samenwerking met internationale federaties (if's) en game-uitgevers. Er zal niet alleen autosport worden beoefend, maar ook verscheidene andere sporten. Het autosportevenement wordt gereguleerd door de Fédération Internationale de l'Automobile (FIA) en georganiseerd door Polyphony Digital Inc. (PDI) via Gran Turismo 7.

De finales worden verreden in het kader van de Olympic Esports Week 2023 en bestaan uit een kwalificatievoorronde voor de finale, waaruit de beste 11 finalisten rollen, en het live-evenement van de finales, waarin de 11 finalisten – aangevuld door een coureur uit Singapore – tegen elkaar racen. De finale wordt live uitgezonden vanaf de locatie.

Meer informatie over de competitie, de deelnemende coureurs en de livestream vind je op de eventpagina.

■ Speciale pagina Olympic Esports Series 2023 Motor Sports Event
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/oes2023/

Ook organiseren we vanaf zaterdag 17 juni een tijdelijke, speciale uitdaging in het kader van de Olympic Esports Series 2023, zodat je zelf het Olympic Esports Series 2023 Motor Sport Event kunt meemaken voor het plaatsvindt.

Tijdens deze speciale uitdaging kun je meedoen aan dezelfde race die tijdens de finales in Singapore op zondag 25 juni op het programma staat. Meedoen doe je via de banner die rechts boven op de wereldkaart in GT7 verschijnt. (Om mee te doen is collectieniveau 6 vereist.)
De race wordt verreden op de Deep Forest Raceway, die speciaal is aangekleed voor de Olympic Esports Series 2023, met de in een voor dit event ontworpen bestickering getooide TOYOTA GR010 HYBRID ’21.

Het speciale event is beschikbaar van 2:00 uur (CEST) op zaterdag 17 juni tot 01:59 uur (CEST) op zondag 2 juli. Doe zelf mee aan de race waarin de Olympische coureurs strijden voor de nationale eer!

Race mee via de banner rechts boven op de wereldkaart

Het event loopt tot zondag 2 juli. Klik op 'De finales vinden plaats op 25 juni. Probeer deze speciale uitdaging!' voor meer informatie over het event

De auto en het circuit zijn speciaal voor dit event in een nieuw jasje gestoken. Proef de feestsfeer van de Olympic Esports Series 2023!

Er doen ook deelnemers aan de Olympic Esports Series 2023 mee, dus dat kan een interessante race worden!