Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Algemene informatie

Polyphony Digital en Sony Honda Mobility kondigen samenwerking aan op het gebied van auto-ontwikkeling

Op dinsdag 9 januari 2024 (plaatselijke tijd) heeft Sony Honda Mobility Inc. (SHM) een stand tijdens de CES® 2024 in de Amerikaanse stad Las Vegas.

Voorafgaand aan de publieke opening van CES®, op maandag 8 januari (plaatselijke tijd) heeft Sony een persconferentie gegeven, waarbij directeur, president en COO Izumi Kawanishi het woord nam. Tijdens de persconferentie heeft SHM een samenwerking aangekondigd met Polyphony Digital Inc., een dochteronderneming van Sony Interactive Entertainment, (Polyphony Digital; hoofdkantoor: Koto-ku, Tokio; president en directeur: Kazunori Yamauchi) voor de ontwikkeling van een echte auto. Hieronder vind je een samenvatting van de aankondiging van de samenwerking tijdens de persconferentie.

Aankondigingen

- SHM zet een samenwerking op met Polyphony Digital op het gebied van auto-ontwikkeling om door middel van het delen van voertuiginformatie nieuwe waarde te creëren voor partners;

- Het doel van deze samenwerking is het ontwikkelen van voertuigen die de virtuele wereld en de echte laten samenkomen, met name op het gebied van de menselijke zintuigen en emoties, door de simulatietechnologie van Polyphony Digital te combineren met de ontwikkeling van echte auto's door SHM;

- Het AFEELA Prototype 2024 dat tijdens de persconferentie werd gepresenteerd, wordt later dit jaar (releasedatum NNB) toegevoegd aan Gran Turismo 7 via een update. Voor het voertuig op de markt komt, heb je dus de kans om ermee te rijden in de game.